Победе ЦСКА и Ефеса

Кошаркаши московског ЦСКА победили су на свом терену грчки Паниониос са 93:61 (29:17, 21:14, 20:10, 23:20), у првој утакмици седмог кола групе Д Евролиге. Кошаркаши Ефес Пилсена победили у Истанбулу италијанску екипу Армани џинс са 74:67.

То је руској екипи шеста победа у такмичењу, док је Паниониос забележио четврти пораз.

Најефикаснији у ЦСКА био је Матјаз Смодиш са 15 поена, а по један мање постигли су Трајан Ленгдон и Виктор Хријапа. У Паниониосу најзапаженији је био Демос Дикудис са 15 поена, док је бивши кошаркаш ФМП-а из Железника Бранко Цветковић убацио 13 поена.

Актуелни шампион Европе током свих 40. минута је био бољи ривал, а утакмицу је "преломио" већ у првој четвртини, када је дошао до 12 поена предности (29:17).

Кошаркаши Ефес Пилсена победили у Истанбулу италијанску екипу Армани џинс са 74:67 (28:19, 11:18, 15:17, 20:13), у утакмици седмог кола групе Д Евролиге.

Турској екипи то је била трећа победа у најјачем континенталном такмичењу, док је Армани забележио пети пораз.

Најбољи у победничком тиму био је репрезентативац Србије Милош Вујанић са 20 поена, а један мање постигао је Каја Пекер. Масимо Булери дао је 14 поена за Армани, а Мејсон Рока 11. Прве три четвртине протекле су у изједначеној игри, у којој ниједна екипа није успела да направи већу предност.

У последњој утакмици ове групе кошаркаши Партизана у четвртак гостују мадридском Реалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво