Белтра: Нема основа да ФИБА промени одлуку

Међународна кошаркашка федерација није разматрала захтев Кошаркашке федерације Косова да буде примљена у ту организацију, јер се за то нису стекли услови, изјавио је директор Фибе Маркос Белтра.

"Централни борд Фибе задовољан је кошаркашким активностима на Косову. Међутим, Кошаркашка федерација Косова није нам доставила нове чињенице на основу којих би Централни борд могао да измени одлуку коју је донео у априлу ове године разматрајући захтев Косова за пријем у Фибу", рекао је Белтра.

Пре седам месеци, захтев Кошаркашке федерације Косова да постане пуноправни члан Фибе био је одбачен је због тога што Косово није међународно призната држава, што је основни услов за пријем у ту организацију.

Упркос томе, Кошаркашки савез Косова је 25. новембра поново поднео захтев за пријем, а на седници Централног борда само је констатовано да се нису стекли формални услови за расправу о тој теми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво