Звезда пронашла плеја, Рагланд у црвено-белом дресу

Амерички плејмејкер Џо Рагланд ново је појачање Црвене звезде, са којом је потписао уговор на једну сезону, са опцијом наставка сарадње.

Бивши бек Локомотиве из Краснодара, потписао је са црвено-белима уговор за такмичарску сезону 2018-2019 уз могућност продужетка сарадње.

Рагланд има 28 година, рођен је у Масачуестсу, а висок је 182 центиметра.

У Европи наступао је за Мурсију, Канту, Армани, Пињар Каршијаку, италијански Авелино и Локомотиву са којом је прошле сезоне освојио куп Русије и играо финале Еврокупа.

У Русији је имао просек од 12 поена и 4 асистенције по утакмици, играјући у Еврокупу и ВТБ лиги.

"КК Црвена звезда мтс такође изражава велико задовољство и захвалност Џо Рагланду што је међу бројним понудама, од којих су неке биле и знатно финансијски повољније, изабрао понуду КК Црвена звезда мтс због идентичних спортских и такмичарских циљева које имамо", наводи се на Звездином сајту.

Рагланд је након Перпероглуа, Барона, Оџа, Цирбеса, Фајеа, шесто појачање црвено-белих у овом прелазном року.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво