Прва победа Металца у Балканској лиги

У заосталом сусрету друге кола А групе Балканске кошаркашке лиге (БИБЛ) Металац је победио Рилски спортист у бугарском граду Самоково са 82:74 (14:25, 18:17, 25:17, 25:15).

Ваљевцима је ово прва победа у том такмичењу, а браниоцу титуле други пораз.

Утакмица Рилски - Металац била је заказана за 11. новембар, али је одложена због тога што је капитен ваљевских кошаркаша Дејан Бељић тада оболео од новог грипа.

Од српских клубова у Б групи БИБЛ такмичи се ОКК Београд, који је забележио три победе у три кола.

У четвртом колу, 2. децембра, Металац је домаћин румунској екипи ЦС Газ метан медиас, док ОКК Београд гостује Морнару у Бару.

Балканска лига покренута је прошле сезоне и у њој се такмичи 12 клубова, подељених у две групе, из Бугарске, Румуније, Македоније, Црне Горе и Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи