Еврочелинџ КУП: Окапи - ФМП

Кошаркаши ФМП-а из Железника утакмицом са белгијским Окапијем почињу такмичење у ФИБА Еврочелинџ купу. Меч се игра од 20.30 часова у белгијском граду Алсту.

Поред Железника и Окапија, у групи Ф Еврочелинџ купа још се такмиче турски Банвит и летонска Рига.
Тренер Владе Ђуровић рекао је да је циљ екипе освајање једног од прва два места у групи и пласман у наредну фазу такмичења.
"Добили смо незгодну групу. Рига и Банвит су врло квалитетне екипе, док је први противник Окапи у тој конкуренцији најлошији тим. Наш први циљ је да се пласирамо у наредни круг, што би значило да морамо да се пласирамо међу две првопласиране екипе из групе. Потребне су нам победе у Железнику и брејк у гостима, а утакмица у Белгији је одлична прилика за то", рекао је Ђуровић.

Занимљиво је да је Ђуровић тренирао Окапи у сезони 1995/1996, када је са том екипом стигао до финала плеј-офа.

Дворана од 2.500 места је распродата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво