Звезда против Динама, Хемофарм чека Валенсију

Кошаркаши Црвене звезде и Хемофарма почињу такмичење у Еврокупу. Звезда игра против московског Динама(18.00), док се Хемофарм састаје са Валенсијом (18.00).

Утакмица између Црвене звезде и Динама из Москве игра се од 18 сати у хали Пионир. У другом мечу групе Ф Еврокупа састају и Шоле и Бенетон. Пренос утакмице је на нашем Другом програму.

Тренер црвено-белих Ацо Петровић оценио је да екипа може до победе уколико заустави Сергеја Монију и Сергеја Бикова.

"Ради се о екипи која, после ЦСКА, у свом саставу има најбоље руске играче Монију, повратника из НБА, и Бикова, који је тренутно најбољи стрелац руског првенства. Ту је и капитен Дмитриј Домани, бивши

играч ЦСКА Алексеј Заврашенко, као и низ добрих младих играча", изјавио је Петровић.

Петровић је рекао да црвено-бели морају да понове игру у одбрани са последње три утакмице у Јадранској лиги, када су победили Широки, Партизан и Цибону.

Хемофарм ће у вршачкој хали Миленијум бити домаћин шпанској Валенсији у групи Б у којој ће играти и француски Ле Ман и руски Тријумф. Овај меч, такође, почиње у 18.00 часова.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи