Павловић и Катанић за РТС: Иза ове медаље стоји мукотрпан рад

На Европском првенству, за кошаркашице до 20 година, Србија је пре два дана освојила сребрну медаљу. Ова генерација играчица прва је после 18 година која понавља успех девојака које су Србији донеле постоља и у сениорској конкуренцији.

Млада женска репрезентација остварила је велики успех, освајањем сребрне медаље на Европском првенству у Шопрону. Србија је у финалу поражена од селекције Шпаније са 69:50.

"Иза ове медаље стоји стварно мукотрпан рад и тренинг и грађење атмосфере и свега осталог што је потребно да би се дошло до једног врхунског резултата", рекао је селектор Милош Павловић.

"На крају, када се све сабере и одузме, ништа није било тешко јер се исплатило и ова медаља је заиста дошла некако лепо и све је легло како треба, изјавила је Ивана Катанић, капитен кошаркашица Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво