Јокић: Нисам сањао уговоре, већ трофеје

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је да никада није сањао новац и велики уговор, већ да се забавља на терену и осваја трофеје.

Јокић је у понедељак потписао нови петогодишњи уговор са НБА лигашем Денвером вредан 148 милиона долара и постао најплаћенији српски спортиста у историји.

"Никад нисам сањао да потпишем велики уговор него да се забављам и освајам трофеје. Уговори су саставни део овог посла, али најважније су победе. За ово су заслужни и моја породица, браћа, девојка, бивши тренери. Хвала породици Кренке (власници Денвера, прим. Аут) и генералном менаџеру Артурасу Карнишовасу који су веровали у мене и дали ми шансу да играм", рекао је Јокић после потписивања уговора.

Денвер је овим потезом одлучио да око Србина гради тим који ће покушати да се после пет година врати у плеј-оф.

"То је циљ, плеј-оф. Видео сам како људи носе дресове Аваланша (локални НХЛ тим) када се пласирају у плеј-оф. Прошле сезоне смо показали да знамо да побеђујемо кад је потребно, верујем у ову групу, можемо да урадимо велике ствари. Нису битни индивидуалци, можемо да помогнемо једни другима и да будемо бољи тим", додао је репрезентативац Србије.

Јокић је прошле сезоне просечно бележио 18,5 поена уз 10,7 скокова и 6,1 асистенцију.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво