Србија после преокрета до победе над Турском

Млада репрезентација остварила је велику победу на престижном тутниру "Тургут Атакол" који се одржава у Истанбулу савладавши после проекрета домаћу селекцију Турске 81:79 (20:25, 20:27, 15:16, 26:11).

Изабраници селектора Владе Јовановића нису блистли већим делом меча, није их служио шут за три поена (2-17), а ни игра у одбрани није била на завидном нивоу.

Ривал је то знао да казни и поведе са 66:47 крајем треће деонице. Међутим, од тог момента српски репрезентативци показали су невероватну жељу за победом, шампионски карактер и огромну дозу борбености и колективног духа што им је помогло да дођу до преокрета и тријумфа.

Уследила је узбудљива завршница у којој је Србија преко Момирова, Симанића и Раданова успела да пронађе пут до тријумфа - 81:79.

ТУРСКА У20: Хазер 18, Утку Ал 10, Танишан 10, Саглам, Мустафа 4, Бајар, Битим 12, Шенел 9, Онар 4, Ердоган, Берке Атар 8, Доган 4.

СРБИЈА У20: Јовичић, Марјановић 6, Аранитовић 4, Мусић 11, Беслаћ 8, Тадић 2, Раданов 6, Степановић, Симанић 17, Глишић 8, Ђорђевић 13, Момиров 6.

У последњем, петом колу, турнира "Тургут Атакол" репрезентација Србије се у суботу састаје са селекцијом Француске. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво