Рекордна серија Лејкерса

Лос Анђелес лејкерси стигли су до 17. победе у НБА лиги, овог пута над Милвокијем. Екипа у којој игра Владимир Радмановић тријумфовала је са 105:92.

Током целог меча Лејкерси су контролисали игру и водили. У НБА лиги имају одличан однос добијених и изгубљених утакмица - 17:2, што је њихов најбољи почетак сезоне. Тренер Фил Џексон може бити изузетно задовољан оствареним резултатима.

Владимир Радмановић као и обично био је у сартној постави. За 24 минута постигао је 11 поена, имао 5 скокова и 1 асистенцију.

Коби Брајант (20 поена, 5 скокова, 8 асистенција) и Дерек Фишер (19 поена, 2 скока, 1 асистенција) су, уз Бинума (14 поена, 14 скокова) и Пауа Гасола у одбрани (12 поена, 9 скокова), потпуно обесхрабрили асове Милвокија.

Тренер гостију пружио је шансу свим играчима не би ли дошао до праве поставе на терену, а највише је приказао 21-годишњи "резервиста" Џо Александар (15 поена, 2 скока). Милвоки је у последњих 17 мечева против ЛА лејкерса у гостима изгубио чак 15 пута.   

Резултати:

Њујорк-Детроит 104:92

Торонто-Портланд 97:98

Индијана-Бостон 117:122

ЛА лејкерс-Милвоки 105:92

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво