Загорац коначно у Партизану: Амбиција повратак у Евролигу

Крилни кошаркаш Раде Загорац појачао је Партизан, објављено је на сајту клуба. Загорац је и почетком прошле сезоне био близу црно-белих, али је на крају изабрао прелазак у шпански Бетис, да би се сад вратио у Србију и потписао двогодишњи уговор са Партизаном.

"Велико ми је задовољство што сам постао члан Партизана. Ово је била најлакша одлука у мојој каријери. Наважнији детаљ ових преговора је био једнак приоритет, амбиција и циљ, а то је да се Партизан врати у Евролигу", поручио је Загорац за клупски сајт.

Загорац је каријеру започео у Меги, за коју је у сезони 2016/17 у просеку играо више од 29 минута по мечу, уз учинак од 15 поена и 6,5 скокова.

Пре две године је изабран као 35. пик на НБА драфту од Бостон Селтикса, да би био прослеђен Мемфису за који је и наступао током НБА Летње лиге 2017.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво