Мијаиловић: Дуг Партизана смањен на 3,8 милиона евра

Дуг Кошарашког клуба Партизан смањен је на 3,8 милиона евра, изјавио је председник клуба Остоја Мијаиловић.

"Партизан је био рудник без светлости, нико га није хтео због дугова и требало је припремити систем. Финансијски смо стабилизовали клуб, дуг је био 7,1 милион евра, а сада смо га доста смањили. Од преосталог дуга од 3,8 милиона евра, 1,7 милиона евра се дугује бившим играчима", рекао је Мијаиловић на конференцији за медије.

Велики посао урађен је са Марфин банком и према речима првог човека Партизана, судски вештаци су утврдили да банка дугује њима.

Као главни циљ означио је повратак у Евролигу и напад на освајање АБА лиге.

"Нисам задовољан петим местом у АБА, нити играма у Суперлиги, али је освајање Купа добар резултат", казао је Мијаиловић.

За директора млађих селекција именован је још један бивши кошаркаш црно-белих Владимир Драгутиновић.

Нови спортски директор, некада играч Никола Лончар, наводи да се вратио у Партизан како би помогао клубу да се врати на место "којем припада".

"Још правимо стратегију, циљеви су Евролига и трофеји. Надам се најбољем, донећу знање, енергију, контакте... Нисам веровао да ће Мијаиловић овако брзо да стабилизује клуб", наводи Лончар и додаје да ради на појачањима, али неће да открива имена.

Потврдио је да ће капитен Новица Величковић и у следећеј сезони предводити црно-беле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво