Дончић трећи пик на НБА драфту, иде у Далас

Најбољи кошаркаш Европе Словенац Лука Дончић изабран је на НБА драфту у Њујорку као трећи пик од Атланте, али је одмах прослеђен у Далас. Од играча са простора Балкана, репрезентативац БиХ из Цедевите Џанан Муса изабран је као 29. пик Бруклина.

Маверикси су до бека Реал Мадрида дошли трејдом са Атлантом у коме ће другим смером кренути пети пик Треј Јанг, уз још једног из прве рунде са драфта следеће године.

Финикс, српског тренера Игора Кокошкова, са првог места одлучио се за талентованог центра са Аризоне Диандреа Ејтона, а Сакраменто, на челу са генеталним менаџером Владом Дивцем и помоћником Предрагом Стојаковићем, као другог пика изабрао је крилног центра Марвина Беглија трећег са Дјука.

Од играча са простора Балкана, репрезентативац БиХ из Цедевите Џанан Муса изабран је као 29. пик Бруклина.

Иако је било најава, српски центар Душан Ристић са Аризоне ипак није изабран на синоћњем драфту. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи