Морамо да зауставимо Бикова и Монију

Кошаркаши Црвене звезде утакмицом са Динамом из Москве у уторак почињу такмичење у Еврокупу, а тренер црвено-белих Ацо Петровић оценио је да екипа може до победе уколико заустави Сергеја Монију и Сергеја Бикова.

"Ради се о екипи која, после ЦСКА, у свом саставу има најбоље руске играче Монију, повратника из НБА, и Бикова, који је тренутно најбољи стрелац руског првенства. Ту је и капитен Дмитриј Домани, бивши играч ЦСКА Алексеј Заврашенко, као и низ добрих младих играча", изјавио је Петровић на конференцији за новинаре у Београду.

Петровић је рекао да црвено-бели морају да понове игру у одбрани са последње три утакмице у Јадранској лиги, када су победили Широки, Партизан и Цибону.

"Оно што смо показали у ових седам дана и последње три утакмице мора да нам буде репер за меч. Не би требало да идемо испод тог нивоа, пре свега у одбрани на Бикову и Монији. То ћу да тражим од својих играча", казао је он.

Шеф стручног штаба београдске екипе рекао је да су амбиције клуба велике у регионалном такмичењу, али и у Европи.

"Без обзира на све проблеме са повредама које смо имали, гајимо велике амбиције. Циљ нам је да до Нове године у Јадранској лиги дођемо на једну од првих пет позиција. У Еврокупу верујем да ћемо бити међу два најбоља тима у групи. Наравно, волео бих да ове године са Црвеном звездом одем на завршни турнир овог европског такмичења", закључио је он.

Утакмица између Црвене звезде и Динама из Москве игра се сутра од 18 сати у хали Пионир. У другом мечу групе Ф Еврокупа у уторак се састају и Шоле и Бенетон.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара