Богдановић: Следеће сезоне у НБА 10-15 победа више

Српски кошаркаш Богдан Богдановић изјавио је да је задовољан првом НБА сезоном у дресу Сакрамента у којој је изабрабн у другу петорку "рукија" и за следећу најављује 1015 победа више.

"На почетку је било "климаво" док нисам ушао у ритам, јер сам имао тешку претходну сезону у Фенербахчеу и наступ са репрезентацијом на Европском првенству. Напорно је када се уђе у те утакмице, игра се дан за дан, али сам се привикао. Екипа је доста млада и талентована, нема много времена за тренинге па уигравање иде кроз утакмице. Циљ за следећу је да имамо 10-15 победа више", рекао је Богдановић новинарима на промоцији његовог кампа.

Друго издање кампа Богдан Богдановић, за дечаке и девојчице рођене 2002, 2003. и 2004. године одржаће се 23. и 24. јуна на теренима КК Партизан на Малом Калемегдану.

"Изузетна ми је част да показем како је бити професионални спортиста бар за викенд. Организација је напредовала доста. Ове године смо убацили новитете, да показемо град, организоваћемо пловидбу, одлазак у позориште. Позваћу своје пријатље из репрезентације да буду гости, а биће и изненађења", поручио је Богдановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи