Џексон ново евролигашко појачање Будућности

Након Котија Кларка, Будућност је довела ново евролигашко појачање, пошто је у Подгорицу дошао доскорашњи кошаркаш Барселоне и повремени репрезентативац Француске Едвин Џексон.

Џексон, који има 28 година, током каријере наступао је за Асвел, Нантер, Руен, Уникаху, Естудијантес, Гуангдонг и Барселону, одакле долази у Будућност.

Шампион АБА лиге се знатно појачава пред Евролигу, у којој ће наступати, пошто је пре Џексона редове тима из Подгорице појачао Коти Кларк, некадашњи играч између осталог Бостона и Уникса.

Џексон је са репрезентацијом Француске освојио бронзану медаљу на Светском првенству 2014. године. 

Током играња у Естудијантесу освојио је титулу најбољег стрелца Ендеса лиге, док је са Асвелом узео титулу МВП-ја и најбољег стрелца француског шампионата.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво