Мајсторије Душана Домовића Булута

Репрезентација Србије у баскету 3x3 освојила је трећи пут заредом титулу шампиона света, a Душан Домовић Булут изабран је за МВП играча Светског првенства у Манили. Погледајте најспектакуларније потезе једног од најбољих баскеташа света...

Репрезентација Србије је у финалу победила Холандију 16:13.

"Знали смо да је врло тешко играти против екипе Холандије. Имали смо одличну психолошку припрему. Сви смо дали максимум, посвећујемо ову победу свима који су били уз нас и пратили нас током овог Светског првенства. За мене је ово било јако чудно искуство... Ми смо лоше почели сезону, овде смо имплементирали једног играча са којим тимски имамо велико ривалство у светској серији... Оставити сав тај его на страну, пребродити сва та искушења која смо имали од тешких путовања и тешке сезоне, нисмо се знали, нисмо имали много времена да се играмо,али смо имали јако велики квалитет на овом такмичењу и огромну жељу да освојимо ово злато. Никад нисмо играли у овом саставу, вероватно ће се у годинама које долазе мењати састав репрезентације, али ову медаљу нико неће моћи да нам одузме и управо гледате у најбољу екипу на свету!", рекао је најбољи играч Светског првенства у Манили.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво