Победа Звезде у Железнику, црвено-бели на корак до титуле

Кошаркаши Црвене звезде савладали су у Железнику екипу ФМП-а са 68:62 и повели са 2:0 у финалној серији плеј-офа. Црвено-бели већ у понедељак имају прилику да победом пред својим навијачима обезбеде титулу шампиона Србије.

Звезда и ФМП одиграли су још један изједначен меч, а црвено-бели су до победе стигли захваљујући убедљивој другој четвртини, коју су добили резултатом 29:14.

"Пантери" су боље ушли у меч и после првих десет минута имали десет поена предности (20:10).

Ипак, Звезда до полувремена преокреће резултат, а црвено-бели су двоцифрену предност стекли средином треће деонице.

Када се чинило да је утакмица резултатски решена, ФМП добром одбраном стиже на минус четири, а у кошевима сиромашној последњој четвртини нису успели да преокрену резултат.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Џејмс Фелдин са 24 поена, док је Ален Омић додао 15. У екипи ФМП-а истакли су се Апић са 14 и Ненадић са 12 поена.

Звезда је тако повела са 2:0 у финалној серији, која се игра на три победе, па ће црвено-бели већ у понедељак имати прилику да победом пред својим навијачима прославе нову титулу шампиона Србије. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи