Детроит отпустио Ван Гандија, Кид близу Пистонса

Детроит пистонси отпустили су тренера и шефа кошаркашких операција Стена Ван Гандија, као и генералног менаџера Џефа Бауера након неколико неуспешних сезона.

Ван Ганди је преузео место тренера и председника кошаркашких операција Пистонса 2014. године, али није испунио очекивања управе тима из Мичигена.

Детроит је за четири са Ван Гандијем на клупи само једном имао већи број победа од пораза и једном се пласирао у плеј-оф фазу такмичења, да би у првој рунди изгубио од Кливленда.

Уз то, Ван Гандију су у Детроиту замерали селекцију играча и начин вођења екипе, као и одлуку да уз сагласност Џефа Бауера у редове тима доведе Блејка Грифина путем трејда.

Као замену за 58-годишњег тренера који је током каријере између осталог тренирао Мајами и Орландо, амерички медији наводе Џејсона Кида, прослављеног играча неколико тимова и не толико прослављеног тренера Бруклина и Милвокија, који га је током сезоне отпустио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво