Смит: Знао сам резултат; Лу: Мислио је да је крај

Након више него чудне ситуације у првом мечу финала НБА лиге између Голден стејта и Кливленда, када је Џеј-Ар Смит готово дриблао при нерешеном резултату у последњим секундама, бек шутер Кавса изјавио је да је знао који резултат је на снази у том тренутку. Исто, ипак, нису могли да тврде његов тренер и саиграчи.

"Џорџ је промашио слободно бацање, ја сам ухватио лопту и знао да имамо један тајм-аут на располагању, па сам хтео да дођем до простора да га затражим. Погледао сам у Леброна, који је тражио тајм-аут, а потом и од мене да шутирам. Знао сам да је резултат нерешен, али нисам желео да одмах шутирам преко Дурента", изјавио је Смит.

Ипак, реакција Смита током живог програма изгледала је другачије, а са усана му се могла прочитати реченица: "Мислио сам да водимо." Он је ипак то демантовао.

"Да сам мислио да имамо предност, онда бих држао лопту и чекао да ме фаулирају", додао је Смит.

Његов тренер Тајрон Лу изјавио је да Смит није знао који је резултат на снази.

"Мислио је да је готово. Мислио је да имамо поен предности", кратко и јасно изјавио је Лу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи