Исток припада Леброну, Кливленд поново у финалу!

Победом од 87:79 у седмом, одлучујућем мечу у Бостону против домаћих Селтикса, кошаркаши Кливленда предвођени феноменалним Леброном Џејмсом изборили су пласман у ново финале НБА лиге.

У испуњеном "Ти-Ди гардену" виђена је веома узбудљива, неизвесна, физичка и неефикасна утакмица, коју су Кавси успели да преломе у своју корист у последњем кварталу.

Нову партију за историју приказао је без сумње најбољи играч данашњице, Леброн "краљ" Џејмс, којем је једна асистенција недостајала за трипл-дабл учинак. Постигао је 35 поена, ухватио 15 лопти и поделио 9 успешних пасова, одигравши свих 48 минута!

Велику помоћ имао је од Џефа Грина, стрелца 19 поена. Џеј-Ар Смит је додао 12, а Тристан Томпсон имао по десет поена и скокова.

На другој страни, бољи од осталих био је фантастични и храбри руки Џејсон Тејтум, који је меч завршио са 24 поена и седам скокова, уз закуцавање преко Леброна.

Ал Хорфорд је имао 17, Маркус Морис 14 а Џејлен Браун 13.

Кавси, који су четврти пут заредом шампиони Источне конференције, у великом финалу чекају бољег из дуела Хјустона и Голден Стејта, где је тренутно 3-3.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво