Звезда у полуфиналу, убедљива победа и у Вршцу

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су савладали Вршац са 109:82 у дворани Миленијум и у другом мечу и обезбедили пласман у полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије. Противник црвено-белих у полуфиналу је бољи из дуела Партизана и Меге. Динамик савладао Борац са 81:70 и изборио мајсторицу.

Звезда је, може се рећи, у два лакша тренинга против Вршца обезбедила пласман у полуфинале плеј-офа. Као што се и претпостављало изабраници Миленка Топића у експесно су надирали Вршац убедљивом разликом и сада чекају ривала у полуфиналу.,

Звезду је до тријумфа предводио Ален Омић са 21 поеном, уз то је забележио и осам скокова, њега је пратио расположени Огњен Добрић са 14 поена. Двоцифрени учинак имали су још Тејлор Рочести са 14, капитен Бранко Лазић са 12 поена и Стефан Јанковић са 10.

У пораженом тиму Стефан Ђорђевић је постигао 15 поена, Стефан Момиров 14 (девет скоква) , Мирослав Пешајлић 14 уз девет асистенција, а Миленко Вељковић 12.

Црвено-бели одиграли су максимално до последњег звука сирене, а противник није имао решења за одличну игру шампиона.

Кошаркаши Динамика савладали су Борац у Панчеву са 81:70 и после пораза у Чачку обез бедили мајсторицу з апласман у полуфинале.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво