Чанак: Мега растерећена и опасна, али и ми смо мотивисани

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак, пред прву утакмицу четвртфинала Суперлиге Србије против Мега Бемакса, изјавио да је противник растерећен, али и мотивисан да направи изненађење.

"Пред нама је јасан пут који морамо прећи како бисмо дошли до жељеног циља. Играмо против тима који нам је на последњој утакмици, одиграној у Крагујевцу, показао колико можда да буде опасан. Борбени су, веома талентовани, играће растерећено, али им неће недостајати мотива да дођу до победе. Са друге стране, мотивисани ћемо бити и ми, а верујем и да подршка са трибина неће изостати", рекао је Чанак за клупски сајт.

Капитен Партизана Новица Величковић нагласио је карактер и таленат Мегиних играча, али и упозорио да грешке у овој фази такмичења могу бити скупоцене.

"У овој фази сезоне, грешке се скупо плаћају. Од сутра, па до краја првенства, морамо да играмо сваку утакмицу као да је у питању пети меч финала. Противник нам је Мега, тим који има пуно талената, који има добар карактер и потребну спортску дрскост да свакоме изађе на црту са амбицијом да однесе победу. Ипак, фаворити смо ми и то је улога коју морамо да оправдамо енергичном и паметном игром", рекао је Величковић.

Прва утакмица четвртфинала Суперлиге између Партизана и Мега Лекса игра се у уторак од 20 сати у београдској хали "Александар Николић", а пласман у полуфинале обезбедиће екипа која прва дође до две победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво