Топић: Вршац има наш респект, али хватамо победнички ритам

Тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић каже да се екипа освежила и спремно чека завршницу сезоне, односно почетак плеј-офа Суперлиге пред дуел са Вршцем у четвртфиналној серији.

"Свака екипа која је успела да се пласира у саму завршницу и елиминациону фазу заслужује респект. Вршац је претрпео доста играчких промена током сезоне, али је успео да оствари успех. Долазе максимално растерећени у Београд, а посебно ме радују добре игре Стефана Ђорђевића и Стефана Момирова, двојице момака који су прошли све селекције Црвене звезде и очигледно направили прави потез одласком у Вршšац, где су скупљали и искуство и минуте", рекао је Топић за клупски сајт.

Топић је позвао навијаче да пруже подршку у походу на одбрану пехара првака Србије.

"Желимо да уђемо у саму завршницу на прави начин и ухватимо победнички ритам", навео је он.

Осим Немање Дангубића, за кога је већ најављено да се неће враћати до краја сезоне, сви остали играчи су на располагању за овај меч.

Први меч четвртфинала Црвена звезда – Вршац игра се од 18 сати у хали "Александар Николић", уз бесплатан улаз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи