Калинић, Мицић и Обрадовић за РТС: Да уживамо, али и да победимо

Најбољи кошаркашки тимови Европе стигли су у Београд где их, у петак и недељу, чекају завршне борбе за титулу шампиона Европе. Никола Калинић, Василије Мицић и Жељко Обрадовић говоре за РТС о очекивањима пред Фајнал-фор.

Делегације клубова су у Београд стигле пре неки дан. У среду су на Аеродром "Никола Тесла" слетели и најбољи кошаркаши Старог континента. Око једанест сати прво је изашао тим Фенербахчеа, а одмах потом и Жалгириса. Брзо су се упутили ка аутобусима.

Никола Калинић је већ навикао на борбе за трофеје са Фенербахчеом и Жељком Обрадовићем, далеко најуспешнијим тренером у историји кошарке са ове стране океана. Василије Мицић игра у великом Жалгирису, али и тиму који дуго није био део самог европског врха. Стога је овај турнир од велике важности за литвански тим.

Обрадовић жели да освоји десету титулу шампиона Европе. Рецепт му је већ познат, вероватно више него било коме на свету – обавезе које играчи морају да испуне, а које се не ограничавају само на терен, али и доста слободног времена како би играчи могли да уживају у окружењу и како би се "излуфтирао" притисак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво