Топић дебитовао победом Звезде над Борцем

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Борац из Чачка са 84:74 (20:18, 20:20, 21:18, 23:18) у мечу осмог кола Групе А Суперлиге Србије. Црвено-бели су се овим тријумфом вратили на чело табеле.

Успешан деби Миленка Tопића на клупи Црвене звезде. После пораза од Меге у претходном колу смењен је Алипијевић, а на његово место дошао је Миленко Топић. Црвено-бели успели су да савладају Борац, који их је у Чачку победио и поново су први у Групи А.

Најефикаснији у редовима домаћина био је Огњен Добрић са 17 поена. Дејан Давидовац је забележио 16 поена, Рочести 14, а Ален Омић је имао учинак од 11 поена и 10 скокова.

У пораженој екипи Немања Тодоровић је забележио 20 поена, а двоцифрени учинак имао је и Милош Димић са 11 поена.

Црвена звезда у наредном колу гостује код Златибора из Чајетине, а Борац дочекује Мегу. Мечеви су на програму у суботу.

У другом мечу ове групе Мега је савладала Младост са 125:67. У последњем мечу осмог кола Групе А, Златибор је као гост савладао Тамиш са 89:83.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво