Топић: Без великих речи, остаје да радимо и идемо напред

Нови тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић, који је преузео екипу након одласка Душана Алимпијевића, изјавио је да није време за велике речи и да екипа мора да се окрене раду.

"Жао ми је што под оваквим околностима долазим на место првог тренера. Имали смо идеју када смо Душан и ја представљени као тренерски тандем на почетку сезоне, да ћемо ово одрадити заједно до краја. Што се тиче моје играчке каријере - све то сада пада у воду и није важно, важно је оно што следи", рекао је некадашњи капитен за сајт клуба.

Како је навео, играчи морају да поправи однос према игри, да подигну одговорност и схвате "тежину дреса" који носе и за који клуб играју.

"Морамо да се окренемо једни другима, јер само заједно можемо да кренемо напред као тим. Немамо пуно времена, а пуно утакмица је пред нама. Треба освежити екипу и урадити добру припрему, која је важна у овом делу сезоне. Без великих речи, на нама је да радимо и очекујем да идемо напред", истакао је он.

Званични деби Топић ће имати сутра против Борца из Чачка, екипе од које су недавно изгубили.

"Екипа Борца је добар тим, који зна да игра кошарку и који заслужује сваки респект. И то нису показали само у нашој утакмици у Чачку, већ и кроз остале мечеве ове сезоне у АБА 2 лиги и домаћем шампионату. Ми са друге стране, морамо прво да вратимо веру у себе као тим, који жели да одигра добру, борбену утакмицу. Такође, очекујем и подршку наших навијача, да нас подрже , јер смо у завршној фази напорне сезоне", поручио је Топић.

Утакмица између Црвене звезде и Борца из Чачка игра се у среду од 18 сати у дворани Александар Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара