ФМП победио Партизан и узео му прво место

Кошаркаши ФМП-а савладали су Партизан резултатом 87:82 у мечу 7. кола групе Б Суперлиге Србије и тако преузели прво место на табели.

Оно што је још важније јесте разлика којом су "пантери" добили црно-беле, победили су са пет поена разлике, док је на свом терену Партизан славио победу од 94:90.

Домаћи састав је био знатно бољи, организованији и прецизнији у првом полувремену, а другу четвртину добио је са убедљивих 22:4! На паузи је било 47:27.

Екипа Ненада Чанка је у наставку показала знатно бољу и агресивнију игру, мало по мало смањивала предност, али највише што су успели да приђу је на "минус четири".

Ипак, црвено-бели успевају да одбију тај напад и приведу меч крају са жељеном разликом, односно са пет поена вишка – 87:82.

Мајкл Оџо био је феноменалан са 21 поеном и 17 скокова, Јеремић је убацио поен мање, док је Немања Ненадић имао 16 уз осам скокова.

На другој страни, Гагић је постигао 25 поена, док је Гос убацио 18, све у другом делу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи