Бертомеу Бокану: Добро дошли у Евролигу!

У Барселони је одржан састанак између председника Будућности Драгана Бокана и првог човека Евролиге Ђордија Бертомеуа. Од кључне је важности испунити стандарде Евролиге, изјавио после састанка Бокан.

Председник Будућности Драган Бокан састао се у Барселони са Ђордијем Бертомеуом, а званична Фејсбук страница подгоричког клуба пренела је изјаву првог човека Евролиге.

"Изузетно сам задовољан због тога што су Евролига и КК Будућност Воли данас приближили ставове. Челни људи Евролиге, са њиховим првим човеком на челу, приближили су нашем тиму даље кораке, али и поставили рокове реализације отклањања недостатака СЦ 'Морача'. Одређен је мониторинг тим који ће пратити реализацију на месечном нивоу. За 15 дана ће бити јасно постављена динамика кроз планограм, са роком реализације до краја августа ове године", рекао је Бокан.

Будућност је ове сезоне освојила АБА лигу, савладавши у финалној серији Црвену звезду са 3:1, али учешће црногорске екипе у Евролиги зависиће од тога да ле ће испунити стандарде елитног такмичења.

"Од овог тренутка све зависи од нас. Морамо показати високи степен озбиљности у организацији клуба, поставити нови менаџмент који ће на дневном нивоу комуницирати са представницима Евролиге. Од кључне је важности испунити стандарде Евролиге, које, када је у питању СЦ 'Морача', ова институција поставља (а већ су сви јасно прецизирани). Одлучујућа улога у томе припада предузећу 'Спортски објекти', Граду Подгорици и Црној Гори", рекао је први човек Будућности.

Такође, на Фејсбук страници Будућности наводи се да је Бертомеу Бокана сачекао речима "Добро дошли у Евролигу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво