Кокошков озбиљан кандидат за клупу Финикса

Финикс санси ће разговарати са Игором Кокошковим у склопу избора новог првог тренера, преноси портал „Јурохупс".

Игор Кокошков је помоћни тренер Јуте џеза, екипе која игра плеј-оф НБА лиге. Финикс санси траже новог тренера и у разматрање за ову позицију су узели 46-годишњег српског стручњака.

Кокошков је у НБА лиги од 2000. године, а током пет сезона био је у Аризони, када је седео на клупи Финикса поред тада првог тренера Алвина Џентрија.

Он је у септембру прошле године, водећи национални тим Словеније, освојио Европско првенство.

Финикс ће, по свој прилици, имати право да бира међу првима на НБА драфту, на коме ће се појавити и Лука Дончић, словеначки вундеркинд и тренутно кошаркаш мадридског Реала. Стога, није искључено да би њих двојица могли поново да сарађују у веома блиској будућности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво