Милојевић: Звезда фаворит за титулу, да видимо где смо ми

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић означио је Црвену звезду као главног фаворита за титулу првака Србије и да ће његовом тиму пуно значити дуел са браниоцем трофеја на плану искуства.

"Играмо са Црвеном звездом која је сигурно главни фаворит за освајање титуле. Нама је важно што смо са победом започели Суперлигу, где смо против Тамиша имали осцилације, али смо одиграли најбоље када је било најпотребније. Имамо изузетно младу екипу и биће потребно да у меч са Звездом уђемо максимално агресивно у одбрани и покушамо да наметнемо наш ритам", рекао је Милојевић за клупски сајт.

За дуел са црвено-белима неће моћи да рачуна на повређене Огњена Јарамаза, Костју Мушидија и Михаила Јовичића, док је наступ Стефана Фундића упитан.

"Свакако ће на меч са Звездом пуно знацити да видимо где се налазимо у односу на најквалитетнију екипу у лиги", изјавио је Милојевић.

Крилни центар Меге Никола Мишковић свестан је да га очекује тешко гостовање, посебно што ће многи из екипе први пут играти у "Пиониру".

"Потрудићемо се да дамо све од себе да извучемо што бољи резултат. Да бисмо успели да парирамо Звезди, биће потребно да одиграмо агресивну одбрану и исконтролишемо скок. Веома смо млада екипа и желимо да се прикажемо у што бољем светлу пошто су овакви мечеви велико искуство за све нас", каже Мишковић.

Утакмица 2. кола А групе Суперлиге између Црвене звезде и Меге игра се сутра од 21 сат у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво