Леброн краљевски, Бјелица добар у новом поразу Минесоте

Предвођени невероватним Леброном Џејмсом, стрелцем 46 поена, кошаркаши Кливленда савладали су Индијану резултатом 100:97 и тако изједначили у серији на 1:1. Немања Бјелица постигао 16 поена у новом поразу Минесоте од Хјустона – 102:82.

Феноменалном партијом, у којој је постигао чак 46 поена (шут из игре 17/24), уз 12 скокова и пет асистенција, Леброн Џејмс је предводио Кавалирсе до победе у другом мечу од 100:97 и поравнања у серији.

"Краљ" је чак 20 поена постигао у првој четвртини, коју је његов тим добио са 33:18. Иако се тада чинило да ће домаћи тим забележити лаку победу, то није био случај, већ су Пејсерси узвратили и били надомак изједначења у последњем минуту, али је Оладипо промашио тај шут.

Лав са 15 и Корвер са 12 били су најбољи "краљеви помагачи", док је у редовима Индијане већ поменути Виктор Оладипо убацио 22, а Тарнер 18 поена.

Минесота је претрпела убедљив пораз од Хјустон рокитса у другом мечу серије – 102:82, за 0:2 у серији.

Тимбервулвси су били бољи ривал у првих 15-ак минута, када су и држали предност, али када су је једном изгубили, више нису имали шанси да је врате.

Крис Пол био је најбољи актер меча са 27 поена и осам асистенција, Грин је додао 21 а Харден нешто слабију партију завршио са 12 поена.

У пораженом саставу најбољи је био српски репрезентативац Немања Бјелица, који је забележио 16 поена (четири "тројке"), уз осам ухваћених лопти и по две украдене лопте и асистенције за свега 18 минута у игри.

У трећем мечу вечери, Јута је направила брејк у Оклахоми савладавши "тандер" са 102:95, и то највише захваљујући одличном рукију Доновану Мичелу, стрелцу 28 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво