Звезда за крај у Москви код првог фаворита

Гостовањем у Москви против првопласиране екипе ЦСКА, кошаркаши Црвене звезде завршавају овогодишњу кампању у Евролиги. Меч почиње у 19 часова.

Црвено-бели ће дуелом против моћног и богатог противника окончати овосезонски наступ у елитном кошаркашком такмичењу. Звезда се није пласирала у плеј-оф, у који ће ЦСКА кренути са прве позиције.

Српски представник је до сада забележио 11 победа, док је руски гигант остварио 23.

И поред тога што су максимално концентрисани на финале плеј-офа АБА лиге против Будућности, које почиње у понедељак, момци тренера Алимпијевића желе да се прикажу у добром светлу и на гостовању код најбоље екипе у лиги. 

"Нама ова утакмица долази пред почетак финалне серије АБА лиге и покушаћемо да је искористимо на најбољи начин. Да одиграмо јаку добру утакмицу и одржимо овај тонус против изузетно снажног противника, који игра са пуно контакта. Имамо могућност и да пробамо неке ствари које ће нам бити потребне за финале АБА лиге, али не занемарујемо резултат", рекао је Алимпијевић, јасно ставивши до знања шта је приоритет.

Први овосезонски окршај два ривала средином новембра прошле године припао је Московљанима, који су у Београдској арени победили са 85:59.

Вечерашњи дуел у "Мегаспорт арени" почиње у 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво