Радоњић најближи клупи Бајерна

Бивши тренер Црвене звезде Дејан Радоњић главни је фаворит да замени Александра Ђорђевића на клупи Бајерна.

Радоњић, који је без посла од краја прошле сезоне, када се растао са Црвеном звездом, прва је опција људи из кошаркаше секције баварског гиганта.

Како сазнајемо, први контакти су већ успостављени, а озбиљнији разговори уследиће током предстојећег викенда.

Олакшавајућа околност за црногорског стручњака могло би да буде и то што су у тиму двојица играча која су код њега у црвено-белом дресу играла најбоље у каријери – Стефан Јовић и Мајк Цирбес.

Занимљив је податак да је Радоњић недавно био озбиљан кандидат и за клупу ривалског Бамберга, али је посао ипак добио Лука Бјанки. 

Подсетимо, Дејан Радоњић се за Црвеном звездом растао током лета након четири године и девет освојених трофеја (по три Купа, АБА лиге и домаћег првенства), уз сјајне резултате у Евролиги.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи