Првак Европе гост Звезде у Београду

Дуелом против актуелног првака Европе Фенербахчеа, кошаркаши Црвене звезде настављају такмичење у Евролиги. Меч 28. кола почиње у 19 часова.

Поразом у претходном колу у Атини од Панатинаикоса, црвено-бели су и теоретски изгубили ионако мале шансе за пласман у плеј-оф. Стога ће утакмицу против првака Старог континента искористити за надигравање и припрему за други меч полуфиналне серије АБА лиге против Морнара у недељу.

"Имамо обавезу да играмо одговорно, да покажемо велику енергију, да се боримо до крајњих граница и зато позивам навијаче да нам као и против Морнара прошле недеље пружžе подршку у великој утакмици", поручио је тренер Звезде Душан Алимпијевић. 

Његов колега али и тренерски узор Жељко Обрадовић поручује да је ритам утакмица такав да нема много времена за неке посебне припреме и анализе.

"Живот иде даље. Идемо у госте Црвеној звезди и најважније је да сви буду здрави. Ми морамо да будемо мотивисани у сваком мечу. Поштујемо себе и ривала и требало би да одиграмо на високом нивоу", истакао је Обрадовић.

Први дуел два тима ове сезоне у Истанбулу припао је Фенеру (82:56), али је претходни меч у Београду добила Звезда са 75:73.

Српски шампион налази се на деоби десетог места на табели Евролиге са скором 11-16, док је Фенербахче другопласирани са 19-8.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво