Де Коло уз звук сирене срушио Фенер, Пао преокенуо у Шпанији

Кошаркаши ЦСКА савладали су као гости екипу Фенербахчеа са 81:79 поенима Де Колоа у последњој секунди меча, док је Панатинаикос такође на гостујућем терену био бољи од Уникахе са 90:79 у оквиру 26. кола Евролиге.

Најефикаснији у победи "Армејаца" били су Воронцевич са 17 и Хигинс и Хајнс са по 15 постигнутих поена. Јунак утакмице Де Коло додао је 13, а Родригез 10 поена.

У редовима Фенера истакли су се Мели са 18, Весели са 13 и Вонамејкер са 11 постигнутих поена.

Веома занимљив и неизвестан меч одигран је у Улкер арени, у којој је виђена права драма.

Права резултатска клацкалица одвијала се читавог сусрета, у неколико наврата је ЦСКА водио са осам, а Фенер са седам поена, али ни једни ни други нису успели да преломе меч у своју корист у тим моментима.

ЦСКА је имао четири поена предности у завршници, али је Фенер успео да постигне тројку, као и да користи сваки промашај гостију са линије за слободна бацања.

На 11 секунди до краја сусрета, при нерешеном резултату, лопта је ишла у руке Де Колоу, који је успео да искреира себи шут и у последњим стотинкама убаци лопту у кош са полудистанце и реши питање победника.

ЦСКА је уписао 21. победу у 26 одиграних мечева и налазе се на лидерској позицији табеле, док је Фенеррбахче трећи са скором 18-8.

Панатинаикос је након преокрета савладао Уникаху у Малаги са 90:79.

Најефикаснији у редовима "зелених" били су Риверс са 24, Гист са 16 и Калатес са 12 поена.

Код домаћих истакли су се Немања Недовић са 19, Брукс са 14 и Огустин са 11 поена. 

ПАО је шести на табели са 15 побда, док је Уникаха 11. са пет мање.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво