Фелдин и Рочести: Пуни самопоуздања чекамо Морнар

Кошаркаши Црвене звезде Џејмс Фелдин и Тејлор Рочести сложили су се да је остварена велика победа над Валенсијом са 106:90 у Евролиги, пре свега на плану самопоуздања, и да исту партију морају да понове против Морнара у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге.

"Велика победа, показали смо да можемо да играмо против свакога. Валенсија је много погађала, али није могла да до краја издржи тај ритам. Подигли смо самопоуздање пред дуел са Морнаром", рекао је Фелдин новинарима после утакмице у којој је са 30 поена био најбољи појединац 11. тријумфа Звезде у Евролиги ове сезоне.

Звездин Американац наглашава да нема превише времена за славље јер у недељу у Београд долази Морнар.

"Јако је важно смо смо славили на овај начин против одличног тима какав је Валенсија. Та игра помоћи ће нам у најави за Морнар", рекао је Фелдин и позвао навијаче да подрже екипу у сусрету са црногорским представником.

Његов сунардоник Тејлор Рочести истиче да црвено-бели морају стално да играју на нивоу као против првака Шпаније.

"Имали смо шутерско самопоудање, морамо стално тако да играмо. Верујем да ћемо у истом ритму бити и против Морнара. За још бољу игру могу да нам помогну навијачи, надам се да ће нас носити у недељу", рекао је Рочести.

Кошаркаши Црвене звезде одбрану титуле у плеј-офу на Јадрану крећу у недељу против Морнара од 19 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво