Пешић и Барселона славили у Атини

Кошаркаши Барселоне савладали су у Атини Олипијакос 90:63. У осталим мечевима 26. кола елитног такмичења Бамберг је код куће славио против Ефеса 88:79, док је Макаби на свом терену поражен од Химкија 91:94. Басконија на свом терену савладала Жалгирис 84:64.

Барселона игра као препорођена од кад клуб преузео наш трофејни стручњак Свестислав Пешић. Екипа из "Блаугране" убедљиво је славила у Атини 90:63 (22:17, 18:21, 23:14, 27:11).

Барсу је до победе предводио Анте Томић са 19 поена и 10 скокова, Моерман је постигао 17, а Капонен 14 поена. Чак петорица играча тима из Шпаније имала су двоцифрени учинак.

Код Олипијакоса Принтезис и Меклин су били најефикаснији са по 14 постигнутих поена. Српски центар Никола Милутинов није имао своје вече постигавши само 4 поена.

Ефес је поражен у гостима код од Бамберга 79:88 уз одличну партију Владимира Штимца који је уписао 18 поена. Домаћи тим су предводили Леон Радошевић и Дорел Врајт са по 15 поена. Дејан Мусли забележио је 9, а Лука Митровић 2 поена.

Химки је забележио тријумф у Тел Авиву 94:91 уз 24 поена Ентони Гила. Стандардно добар био је и Алексеј Швед који је забележио 22 поена, док је Стефан Марковић имао 5 поена уз 5 асистенција. За Макаби Пјер Џексон постигао је 25 поена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи