"Краљеви" угасили "врелину", Богдановићевих 14 поена

Кошаркаши Сакрамента савладали су у ефикасном мечу екипу Мајамија са 123:119, уз 14 поена српског репрезентативца Богдана Богдановића.

Богдан је ноћас био једини српски кошаркаш који је излазио на НБА паркете и дао је солидан допринос у помало изнeнађујућој победи Кингса.

Играо је 32 минута и убацио 14 поена (шут из игре 5/14). Уз то је забележио три скока и три асистенције.

Најефикаснији у његовом тиму био је Бади Хилд са 24 поена, док је ветеран Рендолф убацио 22.

У пораженом саставу са Флориде, најзапаженији је био словеначки кошаркаш Горан Драгић са 33 поена.

Десетковани Голден стејт савладао је Лејкерсе на свом терену са 117:106 уз 26 поена Кевина Дурента, док је Орландо победом на свом терену од 126:117 помрсио рачуне Милвокија у борби за плеј-оф.

Највише узбуђења синоћ виђено је у Бостону, где су домаћи Селтикси поклекли у продужетку против љутог ривала из Вашингтона – 125:124.

Бредли Бил био је најефикаснији актер тога сусрета са 34 поена, док је у редовима пораженог састава Маркус Морис убацио 31.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво