Алимпијевић: Креће најважнији део, желим прави приступ

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић изјавио је да од својих кошаркаша очекује прави приступ против Валенсије у утакмици Евролиге јер почиње најважнији део сезоне.

"Након серије пораза, чак десет у првом делу сезоне, у другој половини Валенсија је заиграла много боље, има скор 6-5 уз велике победе над ЦСКА, Барселоном, Химкијем... Разлог је повећан број играча у ротацији, играју са свих 12 играча у саставу. На првом месту желимо приступом да се боримо за наше навијаче у тренутку када нам долази убедљиво најважнији део сезоне. Хоћемо да навијаче добром игром "позовемо" да испуне дворану и против Морнара у АБА лиги", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Лоша вест је да ће Немања Дангубић прескочити и дуел са Веленсијом због повреде, што је утврђено накнадним прегледима, као и са Морнаром у првом сусрету полуфинала плеј-офа АБА лиге.

Капитен Бранко Лазић позвао је навијаче да испуне халу "Александар Николић" и Звезди дају велику предност.

"Очекује нас меч са добром екипом која је знатно подигла форму у последње време, забележила победе против великих тимова у Евролиги. Знамо да ће бити тешко, у Евролиги нема таквих утакмица, а наше је да се боримо и тражимо пут до победе", закључио је Лазић.

Утакмица 26. кола Евролиге између Црвене звезде и Валенсије игра се у четвртак од 18.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи