Теодосић за РТС: Велика победа за нас, жао ми је што раније нисам дошао у НБА

Клиперси су једини тим у НБА лиги који има два српска играча, Бобана Марјановића и Милоша Теодосића. Овај други провео је више времена на паркету и имао значајнији допринос у "Јунајтед центру" у победи свог тима против, иако у силазној путањи, "тврдог ораха“ Чикаго булса од 112:106.

"Била је ово изузетно важна утакмица за нас, као што ће и све преостале до краја бити, борба за плеј-оф ће бити јако неизвесна и свака утакмица је као финале. Са једном победом избијаш на шесто место, а са два пораза си на десетом. Свака утакмица је битна и драго ми је што смо победили пред тежак распоред до краја првенства", изјавио је Теодосић.

Теодосић је ове сезоне најстарији "руки", то јест дебитант у НБА лиги, али из дана у дан се све боље прилагођава на другачију кошарку него у Европи.

"НБА је заиста лепо искуство, играти у сигурно најјачој лиги на свету са најбољим играчима је нешто посебно. Нисам се 100 одсто привикао на начин игре и живота, али заиста уживам и срећан сам. Остаје жал што нисам дошао коју годину раније, али имам још неколико сезона пред собом да покажем шта знам и умем", рекао је Милош.

Теодосић је додао да је сјајан осећај играти за тренера какав је Док Риверс, али и са саиграчима какве има у Клиперсима.

"Док је заиста сјајан, има НБА титуле и заиста уживам у сваком дану проведеном са њим и са саиграчима", изјавио је Милош Теодосић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво