Кингси стали надомак победе у Оклахома Ситију, 19 поена Богдановића

Кингси замало изненадили Оклахому у утакмици после које су њихови навијачи остали задовољни упркос поразу од 106:101. Богдан Богдановић са 19 поена, осам скокова и неколико добрих одбрана прва звезда тима из главног града Калифорније. Велика тројка Тандера поделила ловорике: По 21 поен Пола Џорџа и Кармела Ентонија, нови трипл-дабл за Расела Вестбрука, 99. у каријери.

Два слободна бацања Корија Бруера на самом крају утакмице била су последња шанса Кингса да дођу до победе против Оклахома Ситија, али је ветеран у редовима Тандера мирно убацио оба пенала и ставио тачку на одличну утакмицу у "Чесапик енерџи арени".

Оклахома је меч добила са 106:101, а последње поене за Сакраменто, 23 секунде пре краја, постигао је Богдановић са линије пенала, после којих су Кингси пришли на три поена разлике.

Српски репрезентативац одиграо је сјајну партију и са 19 поена био најбољи стрелац тима, док је са осам скокова померио рекорд каријере у НБА лиги. За 29 минута, из седам покушаја убацио је три тројке, а поштовање противника зарадио је када је раменом одбио снажног Стивена Адамса и добио додатно слободно бацање.

Одмах после меча, навијачи Кингса нису били незадовољни, пре свега јер се њихова екипа опоравила од лошег издања против Николе Јокића и Денвер нагетса, док је Богдановић покупио силне хвале по друштвеним мрежама.

Ипак, Оклахома се показала као снажнија екипа у којој су славу за победу на равне части поделила три главна играча: Расел Вестбрук са новим трипл-даблом, те Мело и Пол Џорџ са по 21 поеном.

За Кингсе, добар је био Герет Темпл са 15 поена.

Хјустон славио у тексашком дербију, победе Милвокија и Портланда.

Резултати:

Хјустон – Сан Антонио 109:93
Мемфис – Милвоки 103:121
Оклахома – Сакраменто 106:101
Портланд – Мајами 115:99

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво