"Стотка“ Звезде уз 17 тројки за крај регуларног дела АБА лиге

Кошаркаши Црвене звезде декласирали су Цибону – 107:69 (24:14, 24:22, 34:17, 25:16) у Београду, у мечу последњег кола регуларног дела АБА лиге, и тако на најбољи начин потврдили прво место пред старт плеј-офа.

Црвено-бели су остварили 19. тријумф у регионалном такмичењу, уз три пораза, убедљивом партијом над тимом из Загреба и направили одличну увертиру уочи похода на одбрану трофеја.

У мечу без резултатског значаја, кошаркаши Звезде су кренули силовито и од старта меча наметнули свој ритам гостима из Загреба.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Дилан Енис са 21 поеном, уз фантастичан шут за три поена – седам од седам. Огњен Добрић постигао је 18, а Матијас Лесор 16 поена. У редовима гостију, Уљаревић је постигао 13, Бошњак 12 поена.

Почетак плеј-офа заказан је за недељу, када Црвена звезда дочекује Морнар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи