Јокић "експлодирао" али је Денвер изгубио, Богдановић без поена

После серије нешто лошијих игара, Никола Јокић се вратио на свој препознатљив ниво, али је његов Денвер претрпео пораз на домаћем паркету од екипе Кливленда (113:108). Богдановић без поена у новом поразу Сакрамента.

Млади српски центар је у мечу одиграном у "Пепси центру" постигао 36 поена и ухватио 13 лопти, уз шест асистенција, највише у свом тиму.

За 34 минута у игри шутирао је одличних 12/14, али то на крају није било довољно да се избегне пораз и поништи нова сјајна партија Леброна Џејмса, који је меч завршио са три поена више од Јокића, уз десет асистенција и осам скокова. 

Овај меч био је веома важан за обе екипе у борби за што бољу позицију и само место у плеј-офу, а "грумење" из Колорада је поразом додатно закомпликовало своје шансе (скор 35-30 и девето место) у још компликованијој борби на Западу.

За разлику од одличног Јокића, Богдановић није имао своје вече у поразу Кингса од Њу Орлеанс пеликанса – 101:114.

Богдан је на паркету провео 26 минута, промашио свих шест шутева из игре, али је имао четири скока, три асистенције и једну украдену лопту.

Најефикаснији у његовом тиму био је Хилд са 20 поена, док је на другој страни Миротић убацио 26, уз десет скокова.

Остали резултати:

Лејкерс – Орландо 108:107
Милвоки – Хјустон 99:110
Детроит – Торонто 119:121
Чикаго – Мемфис 119:110
Индијана – Јута 84:104

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво