Без српских кошаркаша на НБА паркетима, Кливленд бољи од Детроита

У ноћи између понедељка и уторка, на НБА теренима нису играли српски кошаркаши. Кливленд савладао Детроит, Сан Антонио бољи од Мемфиса.

Кливленд је на свом терену савладао Детроит са 112:90.

Леброн Џејмс је био најефикаснији у тиму Кавса, постигао је 31 поен. Лери Ненс јуниор је пружио одличну партију, пошто је учествовао у победи са 22 поена и 15 скокова. 

Блејк Грифин је постигао 25 поена за Детроит, а Андре Драмонд је додао 15.

 Индијана је на свом терену савладала Милвоки са 92:89. Бојан Богдановић је постигао 29 поена у победи своје екипе, а Виктор Оладипо је додао 14.

Ерик Бледсо је убацио 26 поена за Милвоки, а Адетокунбо је додао 18 уз 12 скокова.

Мајами је на Флориди победио Финикс, резултатом 125:103, а најефикаснији у победничком тиму био је Хасан Вајтсајд, који је постигао 24 поена. Горан Драгић је додао 17. Девин Букер је постигао 31 поен за Финикс.

Бостон је, без помоћи Кајрија Ирвинга, савладао Чикаго у гостима (105:89), Портланд је у гостима био бољи од Лејкерса (108:103), а Јута је на свом терену била боља од Орланда (94:80).

Руди Гобер је остварио "дабл-дабл" учинак - имао је 21 поен и 17 скокова. Са друге стране, у пораженом тиму, Никола Вучевић је имао 15 поена и 12 ухваћених лопти. 

Сан Антонио је на свом терену савладао Мемфис резултатом 100:98.

Искусни Тони Паркер је био најефикаснији, убацио је 23 поена, а Давис Бертанс је додао 17.

Марк Гасол је убацио 23 поена за Мемфис. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво