Драматичне победе Клиперса и Кингса, Богдановић посебно добар

Лос Анђелес клиперси стигли су у самом финишу меча са Бруклин нетсима до тријумфа (123:120), после серије од 13:2, док су Сакраменто кингси, уз подједнаку количину напора и након тројке Скала Лабисјера мало више од једне секунде пре краја, савладали Њујорк никсе (102:99).

Милош Теодосић је, наравно, почео меч у тиму Клиперса и за 28 минута у игри постигао је 14 поена, имао је два скока и три асистенције.

Бобан Марјановић није био активни учесник овог меча.

Остин Риверс је постигао највише поена, 27, колико је убацио и Карис Леварт из Милвокија. Деандре Џордан је стао на 17 поена и 15 ухваћених лопти.

Богдан Богдановић је био најефикаснији у тиму Сакраменто Кингса са 22 поена, а имао је и највише асистенција – седам. Међутим, репрезентативац Србије није био најефикаснији и на мечу, пошто је то био Тим Хардавеј Џуниор (24 поена).

Вреди истаћи и ролу Турчина Енеса Кантера, који је за 22 минута на паркету имао 14 поена и чак 16 ухваћених лопти.

У преосталим мечевима, Милвоки бакси су били бољи од Филаделфије севентисиксерса (118:108), уз нову импресивну партију Јаниса Aдетокумба. Популарни "Грик Фрик" је стао на 35 поена, девет скокова и седам асистенција.

Њу Орлеанс пеликанси су стигли до осме узастопне победе, а овога пута тим из Луизијане био је бољи од Далас маверикса (126:109). Индијана пејсерси су савладали Вашингтон визардсе (98:95), уз 33 поена Виктора Оладипа. Торонто репторси су били успешнији од Шарлот хорнетса (103:98), а посебан успех екипе из Канаде јесте чињеница да су свели тим из Каролине на мање од 40 одсто успешности шута из игре (37,5 одсто, да будемо потпуно прецизни).

Атланта хокси су, у још једном неизвесном финишу, били бољи од Финикс санса (113:112). 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи