Јокић једноцифрен у победи, Богдановић двоцифрен у поразу

Екипа Денвер нагетса савладала је у Кливленду домаће Кавалирсе резултатом 126:117, уз солидну партију Николе Јокића. Сакраменто је на свом терену претрпео пораз од расположене Јуте (98:91), а Богдановић је на том мечу убацио 15 поена.

Тим из Колорада је у Охају забележио веома важан тријумф у борби за плеј-оф, а српски центар Никола Јокић "кокетирао" је са трипл-дабл учинком.

Он је за 32 минута у игри забележио девет поена, осам асистенција и седам скокова, уз знатно мање шутева него обично (3/8).

Најефикаснији његов саиграч био је Гери Херис са 32 поена, док је Вил Бартон убацио 23.

На другој страни, Леброн Џејмс је остварио нови трипл-дабл од 25 пона, 15 асистенција и 10 скокова, а највећу помоћ имао је од Џеј Ар Смита, стрелца 19 поена.

Сакрамнето је у свом "Голден 1 центру" доживео нови пораз, овога пута од у последње време веома расположене Јуте.

Богдан Богдановић је одиграо стандардно добро за "краљеве", убацивши 15 поена уз пет скокова. Ефикаснији од њега био је само Деарон Фокс, који је убацио два поена више.

У редовима "Џезера" пословично најефикаснији руки Донован Мичел са 27 поена, док су га пратили Гобер са 16 и Краудер са 14.

Остали резултати:

Портланд - Оклахома 108:100
Сан Антонио - Л.А. Лејкерс 112:116
Хјустон - Бостон 123:120
Мајами - Детроит 105:96
Орландо - Мемфис 107:100

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво