Јокић, Тео и Боби солидни у победама, рекорд Бјелице

Кошаркаши Денвера савладали су Мемфис 108:102 уз солидну партију Николе Јокића – девет поена, девет скокова и пет асистенција. Клиперси су победили Никсе 128:105, Теодосић је забележио седам поена и пет асистенција, док је Бобан Марјановић постигао шест поена уз три скока. Немања Бјелица провео је рекордних 45 минута на терену уз нову добру партију у поразу Минесоте од Јуте забележивши 12 поена и четири скока.

Денвер је победом у Мемфису прекинуо низ од два пораза, а Никола Јокић је после дужег времена завршио утакмицу са једноцифреним бројем поена за 33 минута проведених на паркету.

Српски репрезентативац забележио је по девет поена и скокова, пет асистенција, једну украдену и пет изгубљених лопти.

Нагетсе су до победе предводили Гери Херис са 26 и Вил Бартон са 24 поена, док је Пол Милсап забележио 15 поена, седам скокова и пет украдених лопти.

Код Мемфиса централна фигура био је Марк Гасол са 22 поена, девет скокова и пет асистенција, али и седам изгубљених лопти.

Клиперси су остварили важну победу у борби за плеј-оф савладавши Никсе 128:105.

Теодосић је меч започео у стартној петорци постигавши седам поена, два скока и пет асистенција за 29 минута, док је Бобан Марјановић искористио шансу у финишу са шест поена итри скока за пет минута на терену.

"Џезери" су у Солт Лејк Ситију савладали Бјеличину Минесоту 116:108. Српски репрезентативац је провео на терену чак 45 минута и забележио 12 поена, четири скока, једну асистенцију, једну украдену и две изгубљене лопте.

Ендрју Вигинс је био најефикаснији у редовима Минесоте са 27 поена, два мање имао је Џеф Тиг, а Карл Ентони Таунс 13. Јуту је предводио Руди Гобер са 26 поена, 16 скокова и четири блокаде.

Вече у најјачој лиги света обележио је фантастични Расел Вестбрук који је у победи Оклахоме у Финиксу постигао 43 поена, имао 14 скокова и осам асистенција.

Резултати:

Орландо – Детроит 115:106
Филаделфија – Шарлот 110:99
Атланта – Голден Стејт 109:114
Чикаго – Далас 108:100
Мемфис – Денвер 102:108
Милвоки – Индијана 96:103
Вашингтон – Торонто 95:102
Финикс – Оклахома
Ел-Еј Клиперс – Њујорк
Јута – Минесота 116:108

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво