Фенербахче славио у Мадриду, Олимпијакос после продужетка бољи од Панатинаикоса

Кошаркаши Фенербахчеа савладали су Реал у Мадриду резултатом 86:83. Олимпијакос као гост савладао Панатинаикос након продужетка.

Екипа Жељка Обрадовића тријумфовала је понајвише захваљујући игри у трећој четвртини, у којој су били значајније бољи од домаћина и ту деонице привели крају са осам поена вишка.

На полувремену је било 45:40 за „лос бланкосе".

Најефикаснији у домаћем тиму били су Џејси Керол и Лука Дончић са 15, односно 14 поена.

Костас Слукас је постигао 20 поена у тиму из Истанбула, док је Луиђи Датоме допринео са 17 поена.

Марко Гудурић је за осам минута на паркету постигао три поена, док је Никола Калинић за нешто више од 26 минута у игри постигао седам поена.

Олимпијакос је савладао Панатинаикос у ОАКА арени после продужетка (87:85), и то након што је проћердао 12 поена предности у последњој деоници.

Ник Калатес и Џејмс били су најефикаснији у домаћем тиму (23 и 21 поен). Брајан Робертс је постигао 18 поена за тим из Пиреја, док је Василис Спанулис стао на 15.

Никола Милутинов је играо 22 минута и за то време је постигао четири поена, имао је пет скокова, две асистенције и једну украдену лопту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво