Кингси после продужетка савладали Бруклин, Богдановић одличан

Кошаркаши Сакрамента савладали су Бруклин, после продужетка, резултатом 116:111. Богдан Богдановић постигао 23 поена.

У престоници Калифорније, одиграна је веома узбудљива утакмица. Домаћин је у последњој секунди регуларног дела дошао до изједначења и продужетка "флоутером" Фокса.

Српски репрезентативац је одиграо одлично, пошто је убацио 23 поена, а већину у најбитнијим моментима меча. 

Кошаркаши Кливленда поражени су на свом терену од Филаделфије, резултатом 108:97.

У Филаделфији су приказали одличну тимску игру, пошто је шест играча имало двоцифрен број поена. Редик је био најефикаснији са 22, Симонс је додао 18, Ембид 17, а Шарић један мање.

У домаћој екипи, Леброн Џејмс је кокетирао са "трипл-даблом"- постигао је 30 поена, имао девет скокова и осам асистенција. Лери Ненс јуниор је постигао 13 поена уз седам скокова.

На крају самог меча је искључен Џордан Кларксон, пошто је гађао лоптом Шарића. Хрватски репрезентативац је закуцао у последњим секундама, када је питање победника увелико било решено, што је разљутило Кларксона. 

На Флориди, састали су се Мајами и Лос Анђелес Лејкерси. На крају ефикасног меча, победу је славио тим из Калифорније 131:113.

Ајзеа Томас се истакао као вођа екипе, пошто је убацио 29 поена, уз четири ухваћене лопте и шест асистенција. Рендл је додао 25 поена. 

Двејн Вејд наставља да подсећа на најбоље дане, пошто је убацио 25 поена за исто толико минута на паркету. Горан Драгић је постигао 19 поена, уз седам асистенција.

У последњем данашњем мечу, Портланд је на свом терену савладао Минесоту са 108:99. 

Лилард је предводио домаћи тим са 35 поена, а Меколум је додао 19.

Одличну игру у дресу Минесоте пружио је Карл Ентони Таунс, који је постигао 34 поена, уз 17 скокова. Немања Бјелица је убацио осам поена и ухватиоо 12 лопти за 34 минута на паркету. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво